Kantturassa on tilaa hengittää

Päärakennus
Kantturan päärakennus on rakennettu 2004 ja sisältää kaikki modernin matkaajan mukavuudet. Päärakennuksessa sijaitsevat pirtti, keittiö, WC ja suihku sekä majoitustilat 10 hengelle. Pihalla olevassa Pirpala -katoksessa on hyvää tilaa isommallekin kokousjoukolle sekä myös pieni kauppamökki, josta on mahdollisuus hankkia mm. matkamuistoja sekä vaikkapa henkilökohtaisia hygieniatarvikkeita. Pikkusauna haapalankkulauteineen on intiimi ja rauhallinen kylpypaikka, jossa puolenkymmentä kylpijää kerrallaan mahtuu vastaanottamaan kuuman huoneen kostean helliä kosketuksia.
Aivan rannan tuntumassa on iso kahdeksankulmainen katos, jota kutsutaan Kivipesäksi. Kivipesä on romanttinen ulkokeittiö ja tunnelmallinen takkatila, jossa vierailla vierähtää helposti useampikin tunti ja päivän valoisa aika saattaa huomaamatta kääntyä illan hämäriin hetkiin.
Iso sauna palvelee hyvinkin kymmentä kylpijää samalla löylykerralla. Tilava löylyhuone antaa tilaa hengittää ja viihtyä vaikka kuinka pitkään!
  Rantamaita ja rinnettä mukaileva Maisemapolku, joka johtaa uljaille Johanneksenportaille, saa mielen kohottautumaan kohti kirkkaampia korkeuksia!
  Rinnepolku menee metsään! Ja mikä olisi mennessä perässä polkua pitkin!