Guesthouse Kanttura | Patikointi ja maastopyöräily
336
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-336,page-child,parent-pageid-356,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Patikointi ja maastopyöräily

Kantturan lähialueelta löytyy patikointireittejä tulistelupaikkoineen koko perheelle, aloittelijalla kuin jo kokeneemmallekin patikoijalle. Vuoden 2018 retkikohteeksi valitun Rokua Geoparkin retkeilyreitit kulkevat upeissa harjumaisemissa joiden jäkäläkankaat, suppamuodostumat, kirkasvetiset lammet, syvät jokilaaksot lehtoineen sekä näkymät upeille järvenselille takaavat retkipäiväsi olevan unohtumattoman. Rokuan alueen lisäksi patikointireittejä sijaitsee Vaalan keskustan lähistöllä ja Manamansalon sekä Kuoston saarissa. Rokualta on myös mahdollisuus lähteä Utajärven kautta Oulu Sankivaaraan kulkevalle n. 90 km mittaiselle Oulujoen Tervareitistölle.

 

Ympäröivät maastot tarjoavat loistavat mahdollisuudet myös maastopyöräilyyn. Pyörien päällä pääset ekologisesti niin koskemattomille omille poluillesi kuin Rokuan alueen maastopyöräilyreiteillekin, reittien karttoja saatavilla Kantturassa. Jos haluat vuokrata fatbike-pyörän, kerro siitä meille, niin varaamme sen sinulle valmiiksi: info@kanttura.fi.